Voor binnen

Wij leveren dakraambekleding van diverse merken o.a. VELUX®  voor alle andere merken o.a ROTO hebben wij (meestal) ook een passende oplossing !

VELUX® heeft het unieke Pick&Click! systeem ontwikkeld. Hiermee installeert u op zeer eenvoudige wijze elk VELUX raamdecoratie product in een handomdraai. Elk Velux dakvenster is standaard voorzien van speciale montageblokjes. Hiermee installeert u eenvoudig uw raamdecoratie op zijn plaats. Ook op Velux dakvensters van 25 jaar en ouder én op de VELUX daglichtbox, de kwaliteitsoplossing voor het platte dak. Het past altijd perfect.

De raamdecoratie collectie van VELUX bestaat voor binnen oplossingen uit: verduisterende rolgordijnen, jaloezieën, geplisseerde gordijnen en rolgordijnen in 175 verschillende kleuren en dessins. Er is dus altijd een product dat aansluit bij uw persoonlijke smaak !

Verschillende bedieningsmogelijkheden
VELUX raamdecoraties zijn zeer eenvoudig te bedienen. U kunt kiezen tussen handmatige-, koord- of electrische bediening op zonne-energie of op netstroom. Wanneer u dakvenster voorzien is van een electrisch bedieningssysteem (io-homecontrol®), dan kunt u uw raamdecoratie hier eenvoudig op aansluiten. U bedient alle producten dan eenvoudig met slechts één afstandsbediening !

Belangrijk ! productcodering en typeplaatje
Wanneer u uw dakvenster opent en 90 graden tuimelt, dan treft u in de rechterbovenhoek een typeplaatje met daarop een productcodering. De productcodering van uw VELUX dakvenster is te vergelijken met de pincode van uw bankpas. Met deze codering bestelt u altijd perfect passende VELUX raamdecoratie.

ASSORTIMENT
Verduisteringsrolgordijnen
De verduisteringsrolgordijnen zijn vervaardigd van een hoge kwaliteit lichtdicht vuilafstotend polyester. De aluminium cassette en zijgeleidingen sluiten de hoeken van het gordijn keurig af en het gordijn kan op iedere gewenste hoogte worden stopgezet.

 


Combi verduisteringsrolgordijnen / plissé gordijn
U kunt ook kiezen voor de combinatie van een verduisteringsrolgordijn met een combi plissé gordijn, die u de gecombineerde voordelen van decoratief daglicht én verduistering biedt


Jaloezieën
De aluminium cassette en zijgeleidingen zorgen ervoor dat de lamellen soepel in het dakvenster blijven zitten. De 35 mm brede aluminium lamellen lopen geruisloos en soepel langs de aluminium zijgeleiding. Er zitten geen gaatjes in de lamellen, waardoor de jaloezie een strak uiterlijk heeft en voor een betere lichtdichte aansluiting zorgt. Met de bedieningsgreep kunnen de lamellen eenvoudig worden bewogen en met behulp van de schuifbediening op de zijgeleiding in verschillende standen worden gekanteld. De jaloezie kan op iedere gewenste hoogte worden stopgezet.


Geplisseerde gordijnen
Deze geplisseerde gordijnen dempen het binnenkomende licht, zonder het buiten te sluiten. U kunt deze raamdecoratie gebruiken om verfijnde, kleurrijke, lichteffecten te creëren. Zachter licht creëert een rustigere sfeer in uw huis. De geplisseerde gordijnen zijn vervaardigd van duurzaam vuilafstotend materiaal. De aluminium cassette en zijgeleidingen sluiten de hoeken van het gordijn soepel af. Het gordijn kan op iedere gewenste hoogte worden stopgezet.

Nieuw! Flexibele positie - het gordijn is niet boven in het dakvenster geplaatst, dus het kan naar iedere willekeurige positie in het dakvenster verschoven worden (alleen bij handmatige bediening)
      


Insectenwering
Deze insectenhor laat u rustig slapen met het dakvenster open, terwijl de insecten en ongedierte buiten worden gehouden. De insectenhor is vervaardigd van grijs fijnmazig gaas en rolt op in een aluminium cassette. De zijgeleidingen en de rubberen afdichtstrip garanderen een glad en dicht oppervlak en een soepele beweging van het gaas. De insectenhor is te combineren met een raamdecoratie.


 

Terug