Onze visie

Ieder gebouw, elke woning, elke gevel heeft een eigen karakter en stelt specifieke eisen t.a.v. de architectuur wanneer zonwering ter sprake komt.

De buitenzonwering van Henny Hendriks is helemaal op deze eisen afgestemd. Ongeacht of het nu om ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen, rijksgebouwen of woningen gaat. De ervaring en kennis van zaken, stoelend op 50 jaar praktijk, stellen ons in staat om juist die ene, perfecte oplossing aan te dragen en te realiseren. 

Door vakmanschap met inzet van "techniek op maat"  komen we met zonweringssystemen die recht doen aan de architectuur, en optimaal geïntegreerd hun werk verrichten. Mede door goed (voor)overleg met architect en/of directie kunnen we snel "schakelen". Dat werkt kostenbesparend. Dat is nog niet alles. Dankzij optimale benutting van de eigen productie werkplaats kunnen we nog scherper calculeren. Hoe scherp? Vraag ons om een vrijblijvende prijsopgave wanneer u denkt aan een mogelijke uitbreiding of vernieuwing van buitenzonwering, verduisteringen, binnenzonweringen/ raamdecoratie of insectenweringen.