Over ons

U wilt in uw woning of bedrijfsgebouw wel graag licht van buiten, maar zonder last te hebben van hinderlijke zonnestralen? Dan biedt Henny Hendriks u de oplossing op maat, in alle opzichten! Elk gewenst zonweringssysteem, voor binnen en buiten, in de passende uitvoering, precies in de favoriete tinten en natuurlijk met exact de juiste maatvoering. Snel en vakkundig gemonteerd. Zonwering die werkt!  Laat nu de zon maar komen ...

Iets totaal nieuw voor u?
Vraagt uw situatie om een unieke oplossing, nog nooit eerder vertoond? Dan ontwikkelen en produceren wij die oplossing in onze eigen, moderne werkplaats. Als ’t nodig is vervaardigen we bijvoorbeeld zelf daartoe de matrijzen. Met meer dan 52 jaar ervaring in de meest uiteenlopende bouwprojecten en heel veel kennis hebben we alles in huis om “uw” geheel eigen systeem te realiseren.

Kijk, dat mag u nu verwachten van de specialist in buitenzonwering, binnenzonwering, raamdecoratie, insectenwering en dakraambekleding! Kies ook voor de zekerheid van een familiebedrijf met in heel het land tevreden klanten. Kom om te beginnen eens kijken in onze showroom. U zult verrast zijn over zó veel moois en zó veel keus!

Ons bedrijf is gecertificeerd, we hebben het VCA certificaat zijn ROMAZO ster lid en ons personeel in het bezit van een VCA diploma. 

Daarnaast is ons bedrijf een Erkend VMRG zonwering bedrijf. Ons bedrijf is goedgekeurd door SKG-IKOB certificatie en voldoet daarmee aan de VMRG kwaliteitseisen voor de zonwering. Dit betekent dat ons bedrijf gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit zonwering levert!