kraalgordijnen

Voor woningen, denk daarbij aan keukendeuren, tuinshuisjes, balkondeuren of schuifpuien, leveren wij zowel kunststofgordijnen, kralengordijnen en aluminium gordijnen. Voor alles geldt dat ze van een hoogwaarige kwaliteit zijn en bestendig tegen alle weersinvloeden. De kunststof en aluminium gordijnen kunnen geleverd worden in talrijke kleuren of kleurencombinaties.

We leveren aluminium gordijnen ook met een aantal standaard afbeeldingen zoals een klapdeur, bonsai, bloemen etc etc. bedrijfslogo's behoren ook tot de mogelijkheden!  Naast hun effectieve functie hebben ze een enorme decoratieve meerwaarde en zijn daardoor geschikt voor alle seizoenen.  De kralengordijnen hebben ook, een bijzonder mooie uitstraling.

Wist u bijvoorbeeld dat we elke gewenste maat kunnen leveren en in alle denkbare kleurencombinaties en structuren? De mogelijkheden zijn legio, zodat er altijd wel een kleur of structuur is die bij uw interieur of persoonlijke voorkeur past.

Deze gordijnen worden niet alleen als insectenwering toegepast, maar ook vaak als decoratie in winkels (etalages), bij beurzen etc. etc.

Hieronder een aantal afbeeldingen van verschillende toepassingen.

Terug