Schuifhordeur

Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend te proberen via gesloten ramen weer naar buiten te vliegen. Heel hinderlijk! Daarom besteedt Henny Hendriks BV veel aandacht aan horsystemen voor deuren. Bekijk de verschillende opties op de site o.a. vaste hordeuren, oprolbare hordeuren, plissé hordeuren en schuifhordeuren.

Schuifhordeur
Een chique en comfortabele horoplossing is een schuif hordeur. Of zelfs een dubbele schuif hordeur als u daarvoor de geschikte deuropening hebt! Voordeel is dat u de hordeur nooit verder hoeft te openen dan nodig. Voor een schuifhordeur is naast de deur wél extra ruimte nodig. Lees hierover meer in onderstaande tekst..

Enkele uitvoering: geruisloos en effectief
Serredeuren, schuifpuien, balkondeuren of openslaande deuren zijn uitermate geschikt voor een schuif hordeur. De aluminium profielen rollen geruisloos heen en weer op rails, waarmee het bedieningsgemak optimaal is. Voor de toepassing van een enkele schuifdeur is aan één zijde van de deuropening voldoende ruimte nodig voor de opzij geschoven deur


De dubbele uitvoering: indrukwekkend mooi
Een dubbele schuif hordeur staat, bijzonder chique en is uitermate geschikt voor een grote, glazen schuifpui met brede doorgang. Vanzelfsprekend heeft u bij deze opstelling aan weerskanten van de deuropening voldoende ruimte nodig om de deuren opzij te schuiven. Is dat niet het geval, kijk dan bij schuif hordeur dubbel over.

Dubbel en naar één kant weg te schuiven
Een dubbel-over schuifhordeur wordt gebruikt als u slechts aan één zijde van de deuropening voldoende ruimte hebt voor de schuivende deurdelen. In dat geval schuift u beide deurdelen over elkaar heen naar één kant weg. De kwaliteit en specificaties zijn vergelijkbaar de enkele of dubbele schuif hordeur.

Het frame van de schuifhordeur is afgewerkt in een standaard Ral kleur, de overige Ral kleuren zijn tegen een meerprijs leverbaar.

U ziet 't: Henny Hendriks Insectenwering en Hamstra hebben een passende oplossing in horsystemen voor elke deur!

Terug