Plissé hordeur

Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend te proberen via gesloten ramen weer naar buiten te vliegen. Heel hinderlijk! Daarom besteedt Henny Hendriks BV veel aandacht aan horsystemen voor deuren. Bekijk de verschillende opties op de site o.a. vaste hordeuren, oprolbare hordeuren, plissé hordeuren en schuifhordeuren.

Vouwhordeur Plissé
De vouwhordeur is een design product in ons assortiment, geschikt voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel geplaatst voor bijvoorbeeld openslaande deuren. De vouwhordeur is ontwikkeld in Japan en is voorzien van plissé gevouwen horgaas.

Het bijzondere plissé gevouwen gaas van deze hordeur geeft een extra dimensie aan uw interieur. De lage geleidingsrail op de drempel (slechts 3 mm) biedt u veel comfort. In het zomerseizoen de frisse lucht binnen en insecten buiten; in de winter kunt u de hordeur eenvoudig verwijderen en opbergen.

Naast de enkele opstelling is de Plissé ook toepasbaar in een dubbele opstelling. Naar keuze met de deurstijlen wegschuifbaar naar één of naar twee kanten in het kozijn..

Het frame van de plisséhordeur is afgewerkt in een standaard Ral kleur, de overige Ral kleuren zijn tegen een meerprijs leverbaar.

 

 


fraaie montage

extreem lage rail

simpele bediening

simpele bevestiging

Terug