Oprolbare hordeur

Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend te proberen via gesloten ramen weer naar buiten te vliegen. Heel hinderlijk! Daarom besteedt Henny Hendriks BV veel aandacht aan horsystemen voor deuren. Bekijk de verschillende opties op de site o.a. vaste hordeuren, oprolbare hordeuren, plissé hordeuren en schuifhordeuren.

Oprolbare hordeur
De rolhordeur is het populairste product in Nederland. Het is dan ook de meest comfortabele hordeur oplossing die u zich kunt wensen. Voor uw achterdeur, schuifpui en zelfs dubbel aangebracht voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Het horgaas rolt op in een slanke, aluminium cassette. Daar kan het gerust de hele winter opgeruimd in blijven zitten!

De absolute topklasse op het gebied van rolhordeuren is de Luxaflex Prestige. De fraaie vormgeving en het bedieningsgemak is onvergelijkbaar met andere rolhordeuren. Of het nu gaat om de unieke gaasgeleiding, de bij het openen instelbare stoppunten, de spanjoletsluiting, de automatisch door borstels gereinigde geleiders of de toegepaste duurzame materialen: in de ontwikkeling van de Prestige heeft Luxaflex het allerbeste op rolhorgebied samengebracht.

Ook deze oprolbare hordeur is geheel uit aluminium vervaardigd en wordt standaard gemoffeld afgewerkt in een van de Ral kleuren (o.a. Ral 9010, Ral 9001 en Ral 9006), alle andere Ral kleuren zijn tegen een meerprijs ook leverbaar.

spanjolet sluiting

extra instelbaar stoppunt

 

 

Terug