Inzet hor voor draai/kiep

Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Van het vroege voorjaar tot laat in de herfst zijn muggen actief in en om uw huis. Dat betekent straks weer jeukende bulten en soms zelfs huidirritaties die ziekten kunnen veroorzaken. De vrouwtjes van de steekmuggen hebben uw bloed nodig als voedsel om eitjes te kunnen leggen. Ze worden in de late herfst geboren en kunnen wel tot zes maanden oud worden. Maar vliegen komen al eerder bij u te gast. Het liefst binnen, waar ze over uw eten lopen en ook hele vervelende ziektes kunnen veroorzaken. Dus: frisse lucht binnen; lastige insecten buiten.

Voor uw ramen kunt u kiezen uit verschillende typen horren: inzethorren, vaste horren of rolhorren. Belangrijk is om vast te stellen om welk soort raam het gaat: een draaikiep raam, een normaal openslaand venster, een uitzetraam en of het naar binnen of naar buiten opent. Bepaal vervolgens per raam wat voor u de best passende oplossing is.
(zie ook onder insectenwering de overige uitvoeringen)


Inzethor voor draai/ kiepramen
Eén van de oudst bekende horoplossingen, speciaal ontwikkeld voor kunststof raamkozijnen. Een handig bevestigingssysteem, waardoor u de hor snel en gemakkelijk kunt verwijderen en terugplaatsen, zonder boren of schroeven in het kozijn.

De inzethor is verreweg de meest elegante hor die u zich wensen kan. DE slimme oplossing voor het draai/ kiepraam. De inzethor kan in een handomdraai worden geplaatst en is met hetzelfde gemak weer uitneembaar. Het uiterst smalle profiel valt vrijwel onzichtbaar weg in het raamkozijn.

Ook de inzethor is uit aluminium vervaardigd en wordt gemoffeld afgewerkt in een van de standaard Ral kleuren, alle andere Ral kleuren zijn tegen een meerprijs ook leverbaar!

Terug