ParasolsBent u op zoek naar een parasol ??

.......

dan bent u bij ons aan het juiste adres!!

De veelzijdige toepasbaarheid van de parasols van Glatz maakt zijn naam altijd weer bekender. Ofwel op het terras of aan de pool of als vormgevend element in uitgelezen tuinen, aan het strand of op de mooiste uitzichtspunten: ... Overtuig u zelf.

Prijzen vanaf € 109,= tot en met € 11.000!

Parasols leverbaar in diverse vormen o.a. rond, vierkant, rechthoekig.Bedienbaar met handbediening afhankelijk van het type parasol bedienbaar met een eenvoudig kliksysteem, slinger/zwengel of een schuifsysteem. De grotere parasols zijn zelfs leverbaar met een electrobediening !

Extra opties zijn; verlichting in de parasol, ideaal voor de lange warme zomeravonden, voor de wintermaanden is er een beschermhoes zodat u de parasol buiten kunt laten staan.

De bekleding van de parasols is ook afhankelijk van het type parasol leverbaar in diverse kwaliteiten. Meestal een uni stof, maar wilt u een dessin b.v. bijpassend aan uw zonscherm of markies, dan is dit geen probleem en is dit in overleg ook mogelijk.

Montage van de parasol is afhankelijk van de situatie. Staat de parasol altijd op een vaste plek dan kunt u kiezen om een bodemhuls in de grond te laten plaatsen. Ook is het mogelijk bij de kleinere parasols om de parasol in het gras te plaatsen met behulp van een gazonbevestiging. Ook heel handig is een stenenstaander leverbaar vanaf 40 KG tot zelfs 580 KG!

Het frame van de parasol is leverbaar in verschillende kleuren. De kleuren zijn per type parasol verschillend o.a. aluminium (geanodiseerd), wit en antraciet. Alle overige Ral kleuren zijn tegen een meerprijs ook mogelijk .

Breng een bezoekje aan onze showroom waar wij de parasols in het echt kunnen laten zien!

Nu al nieuwsgierig ?

klik hier voor de brochure met een overzicht van de verschillende type parasols.

Terug