houten buiten raambekleding

Het nieuwste tegen de ZON!

Uniek is onze outdoor collectie, de outdoor lifestyle wordt steeds belangrijker. De tuin wordt een verlengstuk van onze woonkamer en zomers brengen we het liefst zoveel mogelijk door in de tuin, op het terras op de veranda. Het aanbod in loungesets en buitenkeukens is groot. NU kunt u uw buitenkamer perfect afstylen door toepassing van deze unieke outdoor jaloezieën !

Functionaliteit en decoratie komen hier samen; deze outdoor blinds beschermen u tegen de zon en creëren tegelijkertijd een heerlijke, mediterrane sfeer. Ze zijn gemaakt van Pine wood.

Er zijn twee outdoor concepten:

* Een roll- up gordijn van geschakelde houten latjes, al eeuwen toegepast in mediterrane landen en nu in een modern jasje gestoken! Deze roll – up gordijnen zijn zeer goed toepasbaar als raamdecoratie of als room divider.

* Robuuste jaloezie met houten lamellen van maar liefst 0,5 cm dik. U kunt kiezen uit 50 mm en 70 mm brede lamellen. Deze jaloezie is leverbaar met een elektrische bediening vanwege het gewicht. Is zeer goed toepasbaar in veranda’s, maar ook als buitenjaloezie voor bijvoorbeeld een schuifpui of andere glaspartijen.


Het kleurenpalet is leverbaar voor zowel de houten jaloezie als de roll – up !

Terug