Screens

Screens zijn vlakhangende zonweringen. Zij zijn ideal voor mensen die geen mogelijkheid voor uitvalzonschermen hebben of voor mensen die vaak afwezig zijn. De enigszins open structuur van de screen zorgt ervoor dat het zicht naar buiten behouden blijft, terwijl u overdag nagenoeg geen inkijk heeft. Daarnaast zijn de screens niet zo windgevoelig als een uitval zonscherm en werken zij in de winter zelfs energiebesparend.

Het frame van de screen is aluminium technisch zilver, ook is het mogelijk om dit frame gemoffeld af te werken in een Ral kleur welke gelijk is aan het kozijn. De screen valt dan minder op en wordt zo een geheel met het raam.

De screens zijn leverbaar met afgeschuinde, vierkant of een ronde omkasting, welke vorm wordt toegepast heeft te maken met de vormgeving van uw bedrijfspand, school, verzorgingstehuis of woning. Ook bestaat er de mogelijkheid om de screens in te bouwen, dit gebeurd vaak in overleg met architect en/of aannemer.

Bediening kan op verschillende manieren, standaard zijn de screens van buiten of van binnen af te bedienen met behulp van een band/ koord met een opwinder, een oogwindwerk met een afneembare slinger is van buiten af mogelijk , of een monocomando bediening met een knikbare stang kan binnen toegepast worden.  Kiest u voor electro bediening dan zijn er ook verschillende mogelijkheden bv met schakelaar, afstandsbediening, zon- en windmeter of bij een gebouw kan er gekozen worden dan de zonwering per gevel te bedienen is.

Doek, geweven uit gepolyvinyliseerde glasvezel, door de open weefstructuur is dit doek lichtdoorlatend, rot- en schimmelwerend, water- en vuilafstotend en kleurecht.

 

 

 

Terug