Shutters

In de bioscoop of op televisie bent u ze vast regelmatig tegengekomen. De Shutters dienden al in talloze scènes als achtergrond. Niet voor niets kozen veel regisseurs voor dit originele Amerikaanse zonweringsysteem. Shutters zien er prachtig uit en geven de allermooiste lichtinval. Bovendien is de sfeer op de set in een handomdraai bepaald. Aardedonker voor extra spanning, licht of juist romantisch schemerig…het kan allemaal op hetzelfde ogenblik. In Amerika, maar ook in veel tropische landen zijn Shutters al tientallen jaren populair. En nu is dit originele product ook in ons land verkrijgbaar...!

De shutters zijn vervaardigd uit de beste houtsoorten, robuust van vorm staan zij voor een zeer multifunctionele en duurzame oplossing om uw interieur te beschermen van de aantastende zonnestralen. Elk shutterpaneel wordt dan ook met uiterste precisie en zorg naar uw wens vervaardigd. Door het gebruik van hout zal elk paneel haar unieke kenmerken vertonen. Shutters geven complete controle over uw uitzicht, privacy en lichtinval.

Shutters zijn leverbaar in 3 verschillende type’s
-    Traditionel 35 mm lamel
-    Plantage 60 mm lamel
-    California 90 mm lamel

Kleuren
Shutters zijn standaard leverbaar in een kleur naar keuze, dit kan hout zijn, maar een Ral, NCS en Sikkens is ook mogelijk!

Enkele eigenschappen en details.
de lamellen zijn volledig verstelbaar naar boven én naar beneden, zodat er een volledige afdichting ontstaat met betrekking tot licht en inkijk.

de panelen zijn vervaardigd van de hoogste kwaliteiten hard Amerikaans Tulpenboomhout (Yellow Poplar) en Best Select Clear Pine

de lamellen zijn ovaalvormig [elliptisch]

de stijldikte van de panelen is 2,54 cm

een zeer soepele bediening van de lamellen dankzij het gebruik van nylon draaipennen

eenvoudig te reinigen d.m.v. een stofdoek of plumeau

 

Terug