Silhouettes

De Luxaflex Silhouette® collectie biedt de volgende decoratieve en functionele stofkwaliteiten verkrijgbaar in verscheidene kleuren. De golvende nerfstructuur van de Naturelle stof, de klassieke linnenstructuur van de Toujours stof en het strakke uiterlijk van de Originale stof accentueren uw interieur. De semi-verduisterende eigenschappen van de Bon Soir stoffen maken een nog betere lichtcontrole mogelijk en bieden meer privacy. Deze stof is dan ook geschikt voor slaapkamers.


Silhouette® gordijnen zijn beschikbaar in verschillende stofkwaliteiten:
Originale
Naturelle
Toujours
Bon Soir


De SUNWAY Silhouette® Shades creëren overal een aangename sfeer. Ze combineren de transparante eigenschappen van vitrage en de zonwerende en decoratieve eigenschappen van een jaloezie in één product.  De collectie biedt de keuze uit twintig items onderverdeeld in drie verschillende kwaliteiten. De stof is anti statisch en behandeld tegen het aantrekken van stof en vuil. Het is gemaakt van 100% polyester en daardoor ook zeer duurzaam. De elegante en exclusieve uitstraling maakt het geschikt voor alle ruimtes en in het bijzonder voor representatieve ruimtes in kantoren.

De SUNWAY Silhouette® Shade wordt geleverd met een stijlvolle sierkap waar het hele gordijn in opgeborgen kan worden. Regelen van het licht en optrekken van het gordijn is mogelijk met één koord.

Terug