Rolgordijnen

Onze rolgordijnencollectie bestaat uit een ruime keuze aan kleuren, dessins en stoffen. Het is ook mogelijk om een schulprand of roede onder uw rolgordijn te laten aanbrengen, wat voor een zeer decoratief effect kan zorgen. Daarnaast hebben wij ook voor dakramen een groot assortiment rolgordijnen (zie ook dakraambekleding)

Nieuw zijn onze rolgordijnen met decoratieve onderlatten in leer, aluminium hout en met print, maar uiteraad blijven de gestoffeerde uitvoeringen, zoals u die waarschijnlijk kent, ook in ons assortiment. Ook nieuw zijn de digiprint rolgordijnen, leverbaar in verschillende transparanties. U heeft keuze uit maar liefst 360 kleuren uit het NCS systeem (natural color systeem) waardoor uw gordijnkleur altijd perfect zal matchen met de kleur van uw interieur. Voor voorbeelden klikt u op onderstaande deze link ;

De eclips /multishades/ facettes zijn vervaardigd van 2 lagen stof met een transparante en een dichte laag die voor elkaar langs bewegen, waardoor er prachtig gespeeld kan worden met de lichtinval. Afgewerkt met een mooie strakke onderroede van massief aluminium is ook deze raambekleding weer één van de vele prachtige items uit het assortiment van Henny Hendriks!

Een rolgordijncollectie die koele kleuren, frisse tinten, luxueuze materialen en doordachte vormgeving in elkaar laat overvloeien. De speerpunten van deze collectie zijn kwaliteit, sfeer en uitstraling. De verwerkbaarheid van stoffen is een zwaarwegend criterium. Na een zorgvuldige selectie worden alleen die stoffen aan de collectie toegevoegd die voldoen aan de hoge eisen die SUNWAY stelt. Perfectie is het streven.

De collectie heeft een bijzonder grote keus. Door de vele kleurnuances en de grote verscheidenheid aan kwaliteiten is er altijd een keuze te maken. Het collectieboek is onderverdeeld in Specials, Structures, Uni's en een projectgedeelte in dit projectgedeelte zijn stoffen opgenomen die goed zonwerend zijn en altijd vlamvertragend zijn. Ook de Verosol collectie is hier uitermate geschikt voor.

In de SUNWAY collectie zijn twee stofkwaliteiten voorzien van een Dust-Block® beschermlaag. Deze beschermlaag voorkomt dat droog vuil en vocht in de stof doordringen. De Dust-Block® beschermlaag zorgt ervoor dat het rolgordijn er jarenlang als nieuw blijft uitzien.

Schulpranden en roedes
Schulpranden geven een rolgordijn de "finishing touch". Nieuw is de rechte schulp, die leverbaar is met een hoogte van 9 of 15 cm. Er kan gekozen worden voor een afwijkende kleur schulp, waardoor een extra accent wordt aangebracht. Het is tevens mogelijk de rechte schulprand te voorzien van metalen zeilringen. Voor een baby/kinderkamer is het ook leuk om het rolgordijn aan de onderzijde te voorzien gekleurde kralen of een leuke panter of koeieprint rand! 

Natuurlijk worden o.a. de Sunway rolgordijnen geleverd met de gewaardeerde beklede onderlat. In plaats van deze kunststof onderlat kan het rolgordijn nu ook geleverd worden met een onbeklede aluminium onderlat of een houten onderlat. Tevens is de kunststof witte- of grijze bedieningsketting optioneel ook leverbaar in blank metaal.

Het eenvoudig te monteren rolgordijnsysteem is leverbaar met kettingbediening, veerbediening en elektrische bediening.  Tevens bevat deze lijn een nieuw dakraamsysteem, onder andere geschikt voor Velux dakramen, en twee nieuwe cassettesystemen voor verduisteringsrolgordijnen, deze zijn ook te combineren met een insectenwering [ zie hiervoor dakraamzonwering binnen]

Ook hebben wij rolgordijnen in ons assortiment opgenomen van oa de merken:  Gardisette, Verosol, Luxaflex en hebben wij een huismerk.


Terug