gordijnen

Een unieke eigenschap van glasgordijnen is de verzachtende invloed die ze hebben op de sfeer in huis. Het daglicht wordt op een aangename manier getemperd en het interieur krijgt een vriendelijke uitstraling en een gezellig besloten karakter. De toepassing van vitrage is met namen zo aantrekkelijk, omdat er zowel modieuze als praktische aspecten aan verbonden zijn.

 

Terug van weg geweest zijn de inbetweens of transparanten. Transparanten zitten wat doorzichtigheid betrefft tussen vitrage en overgordijnen in. Ze zijn verkrijgbaar in gemende samenstellingen of in 100 % polyester. Natuurlijk met de natuurlijke uitstraling van katoen. Er zijn ausbrenners, waarbij gedeeltes worden weggeëtst en bedrukte glasgordijnen.

Naast de sobere prints met mooie, eenvoudige elementen, zijn er nieuwe weefstoffen en combinaties van weef en druk. "Less is more". De naturellen voeren nog steeds de boventoon met nieuwe accenten in de kleuren van rivierkiezel (witten, grijzen, greige (grijs/beige) en bruinen). Felle kleuraccenten maken het helemaal af!

Terug