Vouwgordijnen

Er zijn legio mogelijkheden! Behalve de stofkeuze is het model vouwgordijn zeer bepalend voor de uitstraling. U kunt bij ons kiezen uit verschillende merken (Luxaflex, Sunway, Gardisette) en modellen. Er zijn modellen zonder baleinen. Deze modellen hangen vlak en hebben een nonchalante uitstraling. Deze modellen komen goed tot hun recht bij soepele, lichtere stoffen.


Er zijn modellen met baleinen. Deze modellen hangen vlak en hebben ingenomen tunnels aan de voor- of achterzijde waardoor de baleinen lopen. De modellen met baleinen hebben een strakkere uitstraling.

Nieuw zijn de vouwgordijnen met bies of met permanente vouwen, dakpansgewijs. Weer wat moderner zijn vouwgordijnen met grote segmenten. Ook bestaat er een mogelijkheid om je vouwgordijn te laten voeren!

Er zijn een aantal exclusieve modellen die u in de SUNWAY collectie vindt; zo is er het Silversphere model, dat is voorzien van platte aluminium baleinen aan de voorzijde. Dit geeft het vouwgordijn een strakke design uitstraling.

Wat dacht u van het top-down model? Dit model biedt de mogelijkheid het vouwgordijn van boven naar beneden en van beneden naar boven te bedienen. Zo creëert u optimale privacy, met een optimale lichtinval.

Bediening
De vouwgordijnen zijn standaard bedienbaar met een kettingbediening, en wat dacht u van elektrische bediening ?!

Wasbare stoffen
De stoffen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen een groot voordeel is dat een groot deel van de stoffen goed wasbaar is. Er zitten veel polyester stoffen in de collectie, die alle functionele voordelen van polyester bieden, maar die wel dé natuurlijke look van zijde of katoen hebben. Dankzij de klittenband bevestiging zijn de stoffen makkelijk te verwijderen voor het wassen!

Er is geen gordijn dat het interieur zoveel warmte en geborgenheid kan geven als een vouwgordijn, gemaakt van een mooie stof. Het kleurengamma in de uni-stoffen is zeer uitgebreid en bevat naast de tijdloze naturellen, veel frissen, trendy kleuren. U kunt kiezen uit transparante, half transparante en dichte stoffen.

Dessins zijn bijzonder en opvallend. Grote bloemen, gedurfde cirkels en veel strepen met bijzondere accenten.


 Terug