Verticale lamellen

Verticale lamellen worden toegepast in kantoren, maar zijn ook zeker niet meer weg te denken bij woningen. Goed toepasbaar in erkers, schuifpuien etc. etc. Het voordeel van verticale lamellen is dat u zelf de licht inval in uw woning of kantoor kunt bepalen. Verticale lamellen is een product dat nooit zal verdwijnen en altijd zal blijven bestaan, echt een tijdloos product.

Met behulp van een ketting bediening kunt u zeer eenvoudig van af de zijkant de lamellen kantellen, wanneer u de lamellen wilt open om bv. de ramen te wassen kunt u kiezen uit 3 mogelijkheden: alle lamellen naar links, alle lamellen naar rechts of een middensluiting, dit wil zeggen dat de ene helft van de lamellen naar links geschoven wordt en de andere helft van de lamellen naar rechts. (bij bestelling altijd uw keuze opgeven)

Lamellen zijn leverbaar in verschillende materialen, ook zijn er lamellen die uitermate geschikt zijn voor bedrijfsmatig gebruik, deze lamellen voldoen dan aan de ARBO eisen en zijn ook nog vlamvertragend!

Beknopt overzicht verschillende type lamellen
PVC lamel
-    gemakkelijk schoon te maken
-    uitermate geschikt voor keuken en badkamer
-    leverbaar in vele uni’s en dessins
-    leverbaar in verschillende lamelbreedtes
-    vlakke lamel / gebogen lamellen

Stoffen lamel
-    leverbaar in vele uni’s en motieven
-    gemetalliseerde lamellen en glasvezellamellen mogelijk , deze zijn goed zon- en warmtewerend en voldoen aan de ARBO eisen (ook vlamvertragend)
-    leverbaar in verschillende lamelbreedtes
-    de onderzijde van de lamel is voorzien van een verzwaring, hierdoor hangt de lamel mooi strak
-    de lamellen zijn met behulp van een ketting aan elkaar verbonden

Aluminium lamel
-    gemakkelijk schoon te maken
-    leverbaar in vele uni’s
-    zijn goed toepasbaar in een modern interieur
-    leverbaar in verschillende lamelbreedtes
-    gebogen lamellen

nieuw!
Gordijnjaloezieën van Luxaflex® in een nieuwe extra brede uitvoering!
Elegante eenvoud voor grote ramen Luxaflex® Raamdecoratie introduceert met trots haar nieuwe collectie Gordijnjaloezieën met ongekende mogelijkheden. De collectie kenmerkt zich door de uitgebreide mogelijkheden van stoffen, bijzondere dessins, het gevarieerde PVC en aluminium aanbod en niet te vergeten de finishing options. De absolute blikvanger in deze collectie zijn de verrassende nieuwe 250 mm Panels.

De verrassende extra brede 250 mm Panels zijn glad en gestroomlijnd waardoor, deze brede variant de finishing touch geeft aan iedere ruimte. Ze creëren een krachtig en eigentijds beeld. Door de functionaliteit van Gordijnjaloezieën kan het licht optimaal worden geregeld en in combinatie met de warme uitstraling van de prachtige stoffen haalt men een absolute sfeermaker in huis.
Deze nieuwe Panels zijn er in 21 dessins en met 9 afwerkingopties voor een geheel persoonlijk effect. Bovendien kunnen ze gedecoreerd worden met een deco plaat die verkrijgbaar is in 7 kleuren hout of in aluminium. Deze smaakvolle decoratie wordt standaard boven en onder aan het 250 mm Panel geplaatst en kan een- of tweemaal op de lamel worden herhaald. Ideaal om grote raamoppervlakten verrassend te onderbreken.


zie ook paneelgordijnen

Terug