Horizontale jaloezie├źn

Aluminium jaloezieën worden van zeer hoogwaardig aluminium vervaardigd én op elke gewenste maat gemaakt en zijn niet meer weg te denken in woningen en kantoren. Het voordeel van een horizontale jaloezie is dat u met behulp van de tuimelstang zelf de licht inval en/ of doorkijk kunt bepalen.De lamelbreedtes van de aluminium jaloezieën kunnen variëren van 16, 25, 35, 50 mm en 70 mm (nieuw!)

Deze jaloezieën zijn leverbaar in meer dan 100 verschillende kleuren zowel uni’s als dessin zijn mogelijk, ook zijn er alu lamellen welke voorzien zijn van een houtprint, pearl, brushed of suède look, of een structuur in de lamel is mogelijk!

Wanneer u een jaloezie in de badkamer gaat toepassen adviseren wij u een badkamerkwaliteit toe te passen, deze zijn dan beter bestand tegen het vocht. Hierdoor kan de jaloezie heel wat jaren extra mee.

Alle onderdelen worden kleur gecoördineerd geleverd, zowel de lamel, bovenbak, onderbak als de koorden.

TIP
Bij toepassing van jaloezieën op deuren is het heel handig om een perlon zijgeleiding toe te passen, deze draad loopt door de lamellen en wordt aan de onderzijde vastgezet met een spanvoetje. Hierdoor hangt de jaloezie altijd mooi strak.


Hout is een tijdloos en natuurlijk product dat sfeer geeft aan een ruimte en worden vooral gewaardeerd om hun exclusieve karakter en de bijzondere decoratieve eigenschappen. Door middel van materiaal en afwerking geven deze producten een zeer natuurlijke uitstraling aan uw interieur.

De houten jaloezie hebben een lamelbreedte van 25, 35, 50, 70 en 75 mm.

In plaats van ladderkoorden kan er ook gekozen worden voor ladderbanden, deze banden kunnen geleverd worden in een kleur bijpassend aan de jaloezie, maar u kunt ook kiezen voor een afwijkende kleur. De ladderbanden zijn leverbaar in verschillende decoratieve en uni- gekleurde ladderbanden in stof, suède en leer. Hierdoor kunt u eindeloos combineren. Romantisch, modern of klassiek? Apart of subtiel? Contrastrijk of ton-sur-ton?

Houten jaloezieën hebben een metalen bovenbak, afgewerkt met de daarbij behorende houten koof. Ook kan er gekozen worden voor een open houten bovenlat met daaraan het bedieningssysteem gemonteerd.

Hout soorten:
abachi, berken, beuken, grenen, basswood, Cedar FSC (SW-COC 642) en ramin

                       

 


 

Terug