Voor buiten

Rolluiken
VELUX® rolluiken zijn qua comfort de top voor uw woning. Ze bieden een optimale bescherming tegen zonnewarmte en zorgen voor effectieve verduistering. Ze verminderen lawaai van buitenaf, zoals regen en hagel en isoleren extra tegen warmteverlies in de winter. Het rolluik op zonne-energie heeft een zonnepaneel bevestigd aan de buitenzijde van de cassette, die daglicht opvangt om zo de accu van stroom te voorzien.

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk antraciet grijs aluminium en ontworpen om soepel te integreren met het dakvenster en de dakconstructie. De zijprofielen van het rolluik liggen naast het dakvenster, waardoor een rolluik geen belemmering vormt voor de functionaliteit van het dakvenster.

Rolluiken zijn eenvoudig van binnenuit te monteren. Het VELUX® rolluik past zowel op nieuwe als bestaande VELUX dakvensters. Tot wel 25 jaar oud !

Bediening: handbediening met stang, draadloos op zonne-energie (afstandsbediening), elektrisch op netstroom (schakelaar),

Buitenzonweringen
Een buitenzonwering houdt aan de buitenzijde van het glaselement ongewenste zonnewarmte van het glasoppervlak tegen en zorgt zo voor een prettiger binnenklimaat.

De buitenzonweringen zijn vervaardigd van duurzaam vuilafstotend materiaal. Ze hebben een netstructuur, zodat u nog steeds van het zicht kunt genieten. De buitenzonwering is van binnenuit te monteren ook in combinatie met raamdecoratie, insectenhorren, maar niet in combinatie met rolluiken.

Keuze uit 4 verschillende dessins.

Belangrijk ! productcodering en typeplaatje
Wanneer u uw dakvenster opent en 90 graden tuimelt, dan treft u in de rechterbovenhoek een typeplaatje met daarop een productcodering. De productcodering van uw VELUX dakvenster is te vergelijken met de pincode van uw bankpas. Met deze codering bestelt u altijd perfect passende VELUX raamdecoratie.

Terug