Vaste hordeur

Frisse lucht binnen, insecten buiten!
Via openstaande buitendeuren komen de meeste insecten uw huis binnen, om vervolgens luid zoemend te proberen via gesloten ramen weer naar buiten te vliegen. Heel hinderlijk! Daarom besteedt Henny Hendriks BV veel aandacht aan horsystemen voor deuren. Bekijk de verschillende opties op de site o.a. vaste hordeuren, oprolbare hordeuren, plissé hordeuren en schuifhordeuren.


Vaste hordeur
De vaste hordeur is uitermate geschikt op plaatsen waar de deur de gehele dag open staat en waar regelmatig in en uit wordt gelopen, bijvoorbeeld een tuindeur of achterdeur. De vaste hordeur is voorzien van een handige schopplaat om de deur met de voet openen én een dranger om de deur steeds automatisch te sluiten..

Degelijk en mooi tegelijk!
Een vaste hordeur waarin de juiste balans tussen degelijkheid en functionele vormgeving werden gecombineerd. Een robuuste deur die tegen een stootje (of in dit geval een schop) bestand is. En dat moet ook wel, want een vaste hordeur moet u ook met volle handen kunnen openen. Vandaar de onderin aangebrachte schopplaat. Sluiten gaat gelukkig weer vanzelf met behulp van een dranger. Een echte heen-en-weer-loop deur…!

Het frame van de vaste hordeur is afgewerkt in een standaard Ral kleur, de overige Ral kleuren zijn tegen een meerprijs leverbaar.

Terug