Duettes/ pliss├ęs

Duette® Shades
De Luxaflex en Sunway Duette® Shades kenmerken zich door een honingraatstructuur en bezitten een geplooide voor- én achterzijde. Dankzij de gesloten celstructuur beschikken de Duette® shades over isolerende eigenschappen en zijn dan ook zeker geschikt voor serretoepassingen. U creëert een heerlijk binnenklimaat waar het s’winters behaaglijk warm en ’s zomers aangenaam koel is !

De optrekkoorden zijn onzichtbaar weggewerkt waardoor geen lichtgaatjes te zien zijn. Bijzonder in deze collectie is de Duo Tone stoffen met een gekleurde voorzijde en witte achterzijde, voor extra reflectie van licht en warmte.

Leverbaar in een lamelbreedte van 25, 32 en 64 mm (nieuw)!

De Duette Fixé Shade is een mooi, sfeervol product en kenmerkt zich door een bijzonder gesloten celstructuur, bestaande uit een geplooide voorzijde en een vlakkere achterzijde. Door deze unieke constructie blijft het gordijn mooi gelijkmatig geplooid.

TIP
Wie privacy en lichtinval optimaal wenst te regelen, kan kiezen voor de Top-down/Bottom-up optie. Hiermee kunt u de raambekleding bedienen aan de zijde die u wenst: boven en/of onder. De raambekleding kan dus, los van elkaar, boven en onder geopend én gesloten worden.

Bedieningen
de producten zijn standaard bedienbaar met behulp van een frontrem/koordbediening, maar een eindloosketting, slingerstang bediening en electro bediening behoort ook tot de mogelijkheden.

In de collectie zijn twee nieuwe kindvriendelijke bedieningen toegevoegd.

1) LiteRise handgreep bediening, deze kan worden toegepast bij vrijhangende duettes en plissés. Door de speciale techniek kan het product traploos in elke stand gezet worden. 

2) SmartCord bediening, is een kind veilige bediening door het intrekbare optrekkoord met een constante koordlengte. Deze bediening kan worden toegepast bij vrijhangende producten.

Combi shades
Wilt u kunnen variëren in dessin of stofkwaliteit in één product ? Of wilt u de perfecte dag- en nachtsituatie creëren? Kiest u dan voor de Combi Shades, bijvoorbeeld een transparante stof gecombineerd met een verduisterende stof.


Plissés
De plissé is een top kwaliteitsproduct, waarbij functionaliteit en design op elegante wijze zijn geïntegreerd. Indien u kiest voor een microscopisch dunne aluminium laagje aan de buitenzijde, dan biedt de plissé optimale zonwerende eigenschappen. De plissé houdt de ongewenste hoeveelheid licht en warmte buiten terwijl het contact met de buitenwereld blijft bestaan.

In nauwe samenwerking met industriële ontwerpers, technici, leveranciers en klanten zijn er functionele, flexibele en gebruikersvriendelijke systemen ontwikkeld. De ronde vormen van de profielen passen perfect bij de plissévormen. De plissé is de ideale oplossing voor elk raam, ongeacht maat en vorm. Het plissétextiel is verkrijgbaar van ultra transparant tot ondoorzichtig, de kleuren van wit tot zwart en bij de bediening is er de keuze tussen handbediening en gemotoriseerd.

Door de grote keuze in transparanties is een ideale combinatie van doorzicht en lichtinval te bepalen. Door toepassing van een aluminiumlaag kan het doorzicht versterkt en de lichtinval beperkt worden, zodanig dat aan comfort en wettelijke normen voldaan wordt. (voldoet aan de ARBO eisen)
Op het textiel van alle Verosol zonwerings- en helderheids weringsproducten is een heel dun laagje aluminium aangebracht op de naar buiten gerichte zijde. Dit zorgt voor de uitstekende zonwerende en isolerende eigenschappen. Tevens zijn de producten daardoor specifiek geschikt voor toepassingen in werkomgevingen (kantoor) en andere plekken waar direct binnenvallend zonlicht een probleem oplevert. De producten dragen bij tot een beter binnenklimaat en goede lichtomstandigheden.

Leverbaar in een lamelbreedte van 20, 25 en 34 mm (nieuw)!

De Twin Plissé kan het zonlicht temperen of volledig weren. De gebruiker kiest het ene moment voor de ‘vrije’ lichtinval van de transparante stof, het andere moment voor de temperende werking van de semi-transparante of zelfs ondoorzichtige stof. Of het nu een heldere of bewolkte dag is, zomer of winter, of het nu een noord- of een zuidgevel betreft: door de unieke instelmogelijkheden kunnen warmte- en lichtwering c.q. doorzicht altijd naar individuele wens worden geregeld.

Ook voor tuimel- en draai/kiepramen
Plissés zijn niet alleen in vrijhangende uitvoering leverbaar, maar ook met draadgeleiding en profielgeleiding, bij uitstek geschikt voor tuimel- en kiepramen, het voordeel waarneer dit product wordt toegepast bij kunststof ramen is dat deze niet geschroef hoeven te worden, maar getaped ! Zo blijven de ramen netjes en worden niet beschadigd !

De Verosol producten hebben nog vele andere eigenschappen zoals onder andere: ARBO-verantwoord, licht - en warmte reflecterend, isolerend, onderhoudsarm, vlamvertragend en een lange levensduur.

TIP
Wie privacy en lichtinval optimaal wenst te regelen, kan kiezen voor de Vario plissé/ Top-down/bottom-up optie. Hiermee kunt u de raambekleding bedienen aan de zijde die u wenst: boven en/of onder. De raambekleding kan dus, los van elkaar, boven en onder geopend én gesloten worden.

 


Parametre
De Parametre is een exclusieve raamdecoratie. Het bestaat uit een lichtgewicht polyester materiaal met uit gestanst patroon waardoor een unieke 3D celstructuur in het materiaal ontstaat. Parametre is leverbaar in een plooibreedte van 64 mm.

Het product geeft uw interieur een bijzondere uitstraling. Het is zeer decoratief en laat u spelen met licht en schaduw, met ruimte en sfeer.. De Parametre is zeer goed in een product te combineren met een 32 mm of 64 mm Duette shade.

Daarnaast is de Parametre ook zeer geschikt voor toepassing als room divider, denk hierbij aan een scheiding tussen werkplekken op kantoor of een visuele afscheiding van een vergaderzaal of receptiebalie, presentatieruimtes, showrooms, etalages of voor het creëren van een afgescheiden werkplek in de woonkamer. Het biedt u de optimale combinatie van functionaliteit en design. Zowel handbediening als electro bediening behoren tot de mogelijkheden.


Terug